Janne Larsson. Energisk scientolog nr 2

Ur den blivande artickelserien ”energiska scientologer” tar vi idag upp en synnerligen energisk scientolog, Janne Larsson på kmr.

Janne Larsson

Janne har till och med blivit omtalad i Läkartidningen 2007. Så sär skriver man ”Oftast arbetar Janne Larsson i det fördolda. Han begär ut handlingar från myndigheter som har beröring med ADHD-frågan, som till exempel Socialstyrelsen, Kriminalvården och Läkemedelsverket – på det senare har man sedan januari 2004 registrerat 171 ärenden med anknytning till Larsson. Ibland har flera dagar behövts till varje ärende för att kopiera papper, avidentifiera handlingar och kolla med jurister, berättar anställda på verket.”

Tänka sig vilken energi man får av scientologkurserna.

Annonser

8 svar

 1. […] nämligen inte, säger man. Det finns i sverige lustigt nog två herrar Larsson, Peter och Janne, bägge lägger ner hela sin själ i att på ett rätsshaveristiskt aggerande försöka övertyga […]

 2. […] ADHD förnekas Publicerat 12 februari 2009 av scientologsekten Tro nu inte att detta rör sig om några enstaka virriga individer, nej faktiskt flera miljoner om man får tro scientologkyrkan. Det är dags att föra fram sekten i ljuset då man i sverige lägger mycket stor kraft på att sabbotera forskning på området. Läs om detta här. […]

 3. Ville bara säga – fan vad bra ni gör detta – jag ÄLSKAR den här sidan! Jag visste knappt att Janne Larsson fanns på riktigt men det gör han alltså…Som sagt – I love it!
  Jag har en del frågor av lite mer seriös karaktär o undrar om man kan maila nån ”utanför” denna sida.
  mvh
  Annika

 4. Tack för en viktig sida, från en litet orolig anhörig.

 5. Jättebra initiativ! För precis som Annika säger finns det många som inte har en aning om vilka de är eller hur de arbetar. Och dessutom – VAR de arbetar.

 6. Enkelt.

  Eftersom det globala projektet anounymus med miljoner AKTIVA medlemmar har bestämt sig för att scientologernas härjningar, trakasserier, girighet och rena lögner bör stoppas, plus att en religion inte skall orsaka dödsfall när medlemmarna amatörbehandlar akut psykotiska damer och vägrar åka till sjukhus för vård när läget blir livshotande( Googla Lisa McPherson ) så skall jag nog kunna maila någon svensk medlem.
  Finns något tusental i sverige tror jag.
  det är naturligtvis en icke-vålds rörelse.
  Sök på anonymous på youtube, så ser ni att Scientologkyrkan svettas rejält nu. Korkat att reta upp hela internet. Mycket, mycket korkat….

 7. MikA: En liten rättelse, Chanology Anonymous, den del av oss som demonstrerar mot SciFi-sekten, är inte miljontals. Vi har ca 20.000 medlemmar på WWP.

  Scientologerna påstår sig vara 50 miljoner, men vi på knappt några tusen får dem att dra för gardinerna och gömma sig bara vi säger hej. I Sverige säger sig Scientologerna vara runt 3000, en siffra de drog upp ur röven för att de trodde det behövdes för att räknas som ett religiöst samfund. Dra av en nolla så kommer vi nog närmare sanningen.

  Scientologi i Sverige är verkligen på dekis. Visst, det har startat ett nytt fint Ideal Org i Malmö, men det är inte bara svenska scientologers pengar utan pengarna kommer troligen från högre instans. Malmöbyggnaden är mest ett skrytbygge som David Miscavige bestämt skulle uppföras för att hålla uppe moralen bland medlemmarna och hålla upp fasaden utåt: ”Titta vi expanderar! Världens snabbast växande religion!”

  Annika i sumpan: Vem vill du komma i kontakt med?

 8. han är matte lärare i studemaskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: