Concateno Scandinavia scientologsponsrar

Tack Concateno Scandinavia för Er sponsring av en av scientologernas fämsta frontorganisationer i kampen mot droger.

RDS skriver man så fint tycker jag.

”Vissa läkemedel är beroendeframkallande och innehåller narkotika. Idag äter ca 1 miljon svenskar dessa vanebildande läkemedel. Dessa läkemedel används mot oro, ångest, sömnsvårigheter, depressioner och psykoser. Ett gemensamt namn för dessa är psykofarmaka.

Bruk och missbruk av dessa läkemedel kan orsaka beroende och långvarig abstinens med värk i kroppen, nedstämdhet, yrsel, koncentrationssvårigheter, förvirringstillstånd och en känsla av att tappa förståndet.

Dessa läkemedel ges även till barn.

Källa: Knark och Sånt”

Källa: RDS

Det extra fina är att man koncentrerar sig på just psykofarmaka, dvs psykdroger som skrivs ut av nazistiska psykiatriker med kopplingar till AL-Qaeda, men skippar analgetikan, alltså morfinliknande preparat så som Oxycontin, dextropropoxifen, Tradolan, Citodon mfl, dessa skrivs ju faktiskt ut av riktiga läkare.

Godnatt

Annonser

Ett svar

 1. En psykiatriker är ju en läkare som har 7 år utbildning plus praktik, sedan en påbyggnads utbildning som är 3-4 år plus praktik, vilket gör dem betydligt mer utbildade än en vanlig läkare. Så dom bör ju vara otroligt mycket mer adekvata i sitt yrke än ”husläkare + staffetläkare”

  I mitt fall, under ca 7 år, så är det endast ”staffet läkare” som har skrivit ut ”anti dep piller” som dom klagar på.

  På samma gång så är ju läkare beordrade att skriva ut dessa piller till folk av staten och socialstyrelse (vilka sponsrar ufo gänget oxå). Dom man borde gå på är ju socialstyrelse, eftersom dom beordrar psykiatri att arbeta efter vissa regler. Så läkare som jobbar där har ju inget annat val än att följa det som bestäms.

  Det är ju som du säger, att dom skiter ju i opiater och annat liknande (dubbelmoral?!).
  Men läkare har blivit lite mer restriktiva och ”medvetna” om baksidorna med pain-killers etc så att det blivit omvänt dumt, och man blir ifrågasatt ofta, av staffet läkare om man käkar dessa.

  Jag har faktiskt aldrig varit med om att en psykiatriker skriver ut annat än just concerta o ritalin (strattera). Jag vet inte om det är speciella arbets sätt i Katrineholm el om det är så i hela landet då. Eller om det bara är en tillfällighet för mig.

  Hade ufo gänget haft någe bakom pann-benet så borde dom ju kolla upp, vem som skriver ut vad. Men det är väl så att man inte biter handen som föder en (svenska stat). Det är ju lite konstigt att detta tillåts egentligen, men psykiatri är ju inte så populärt politiskt på riksnivå, så att man skiter i vad som pågår säkert.

  Well well, ha en nice helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: