Scientologi en sekt

Om ni har något att berätta om scientologerna mejla mig gärna. Givetvis får ni vara anonyma.

Många har farit illa, men tills nu har scientologerna fått härja fritt under olika täckmantlar såsom ”religionsfrihet” ”yttrandefrihet” ”copyright” etc etc. Frihet innebär ansvar, ett ansvar som scientologerna tänjer till bristningsgränsen. Man drar sig inte för att vare sig ljuga eller förtala, tvärtom, det är deras taktik för att lura in svaga människor i skuldfällor för att betala dyra kurser. Religion brukar vara gratis, inte scientologin. Tillsammans kan vi avslöja bedrägeriet.

Kristianstadsbladet
HD
DN
Annonser

2 svar

  1. När har religion varit gratis? Svenska Kyrkan, tex kostar, liksom all annan religiös verksamhet överallt i världen.Vem betalar prästerskapets löner? Katolska kyrkan drivs av pengar, och vem, tror ni, betalar Dalai Lamas räkningar?
    Jag tror inte att scientologin är så mycket sämre än andra religiösa eller liknande organisationer. Släng alla i skräppåsen!
    Vad som, däremot, väl är gratis, eller inte kräver betalning, är de djupare religiösa eller andliga erfarenheterna utanför alla kyrkor och trossatser. Men det är ju en annan historia!

  2. Religion säger du, skadlig sekt snarare, enligt de flesta.
    Vill man lämna svenska kyrkan brukar man inte bli förföljd och trackaserad, inte heller behöver man betala hudratusentals kronor i kurser. Scientologin grundades som kanske bekant av en penninggirig science fictionförfattare med drogproblem för ca 50 år sedan. Att man valde att kalla det för religion var av skattetekniska skäl, det vet alla med lite kunskap om scientologsekten. Vad känner du till om scientologisekten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: