Sponsrar scientologisekt

Scientologdrivna RDS saknas på listan.!

Brinova fastigheter och Concateno står fortfarande som sponsorer för scientologdrivna RDS (www.drogfritt.nu) detta trots att RDS  propaganda öppet bygger på scientologsektens skapare L Ron Hubbard narcononpropgram som för övrigt var föremål för granskning i uppdrag granskning nyligen.

OBS VIKTIGT FRII talar om att 75% av intäkterna skall gå till välgörande ändamål. Detta är hur luddigt som helst. Vem som helst kan hitta på en behandlingsmetod mot missbruk, tex grötomslag, och sedan hävda att 75 % av pengarna går till missbruksvård, dvs gröt. Tänk på det när ni skänker pengar till 90-konton. Stiftelsen för insamlingskontroll SFI kontrollerar alltså inte innehållet i det välgörande andamålet. Just Narconon är nämligen lika effektivt som gröt. 

Artiklar från Expressen (väldigt intressanta i pdf-format)

SvD 
Dagen
DN
Kristianstadbladet

Fotnot: Scientologerna förnekar psykiatriska sjukdomar och menar att psykiatriker är nazister som skapat både Hitler och Bin Ladin. Man vill ”utplåna” psykiatrin.

2 svar

  1. […] för den intresserade finns bl.a här, här här och här samt i länkfältet till […]

  2. Fortfarande än i dag så ser vi ju tyvärr hur infiltrationen fortsätter Expressens artikel om Narkonon fick scientology med sina scientologer att se rött
    http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-hela-artikeln-som-fick-scientologerna-att-se-rott/
    Åren har rullat på men Scientologerna har nog tvingats att byta taktik och kan inte längre lika ohämmat som tidigare sprida dyngan. Att L Ron Hubbard som skapade dianetik och scientologi själv var djupt beroende av en utav de mest beroendeskapande drogerna vi känner till och bland de mest dödande världen över ska vi heller inte glömma LRH Var storkonsument av nikotin och cigaretter, så troligen måste han ha sugit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: