ADHD finns inte och förbjud tvångsvård

Nej, inte om man får tro scientologerna. Barn som får diagnosen, menar man, har bara fått för lite ”kärlek och trygghet”. Scientologen Peter U Larsson skriver om detta på sin blogg.

Det hela bottnar givetvis i ett inlärt förakt mot scientologernas fiende nummer ett, nämligen psykiatrikerna, som man menar är nazister som endast arbetar för att droga ner befolkningen. Psykisk sjukdom existerar nämligen inte, säger man. Det finns i sverige lustigt nog två herrar Larsson, Peter och Janne, bägge lägger ner hela sin själ i att på ett rätsshaveristiskt aggerande försöka övertyga om hur hemsk psykiatrin är, i sann scientologisk anda. För normalbegåvade kan det te sig skrattretande, men det finns sorgligt nog en del personer som tror på deras propaganda. Riskerna är givetvis uppenbara då personer som är i behov av psykiatrisk vård undviker att söka vård och i värsta fall struntar i att ta livsviktig medicin, eller föräldrar som luras att tro att det är deras ”fel” att barnet mår dåligt, eller att det alltid räcker med att ändra kosten.

De som tror att scientologin är en harmlös religion kan inte vara mer felunderättade. Tvångsvård tycker man är emot de mänskliga rättigheterna. Hur scientologerna tänkt sig att behandla en psykotisk person som kanske hör röster som uppmanar personen att döda första bästa barn, och som vägrar vård, det förtäljer man icke. En sådan debatt existerar inte ens. Inte så konstigt det heller, eftersom psykoser inte existerar.

Scientologerna köpte nyligen kontorslokaler i Arlöv för 50 miljoner kronor och avser anställa 100 scientologer på heltid för att bl.a syssla med antipsykiatrisk propaganda

Sydsvenskan

Sydsvenskan

Tack Brinova Fastigheter

Annonser

3 svar

  1. Nämn anorektikerna som måste sondmatas (detta går endast genom LPT) också. För anorexi är en sjukdom som scientologerna bara inte KAN tiga ihjäl, för en anorektiker på 45 kilo ser verkligen sjuk ut även på utsidan.

  2. Om någon kan tiga ihjäl något så är det scientologerna.

  3. På med rel=nofollow här också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: