Burlöv, blivande sektparadis

Några artiklar i skånskan december 2008, det verkar vara allt man får veta om scientologernas 50-miljonersinvestering när man köpte Daniscos lokaler scientologerna själva har som vanligt gått under jorden med all eventuell information. Undra om det vore lika tyst om Hells Angels eller någon nynazistisk extremhöger gjort samma fastighetsköp?

Vad beror det på?

Är man totalt likgiltig för det faktum att världens farligaste sekt expanderar i komunen, eller har scientologerna återigen lyckats medelst PR övertyga om sin förträfflighet? Någon tillfällighet att man valde Burlöv som högsäte är det kanske inte.

Sydsvenskan

Kommentarer mottages gärna från boende i Burlöv

Så här skrev man novemder 2008:  ”Stig Andersson (scientologövergucku reds anm)  säger också till tidningen att verksamheten kommer att arbeta med våra kampanjer mot droger och för mänskliga rättigheter i Arlöv. ”
Droger och mänskliga rättigheter betyder alltså att man tänker föra krig mot psykiatrin. Med droger menar man i första hand läkemedel som används inom psykiatrin. Psykisk sjukdom existerar inte menar man. En uuptrappning av KMR’s arbete med andra ord. Som redan nu ställer till med stor skada världen över.

3 svar

 1. Hej!

  Bra sida hur har, återkommer och skall läsa allt, här finns ju hur mycket matnyttigt om den manipulativa scientologsekten som helst.

  Man blundar tills det är försent, se på Knutby! Ingenting hjälper. de biter sig fast i bygden. Hade tänkt ta över skolan men då äntligen blev det protester sen skedde mordet .

  Mvh

  Sofie

 2. Varför ge dom mer uppmärksamhet (Gratis PR)? Det räcker med den lilla artiklen dom fick i Sydsvenskan.

 3. Den enda uppmärksamhet dom är vana att få är den dom själva väljer. På min blogg får dom knappast PR. Sekter bekämpas bäst med informationsspridning. Scientologerna är i alla fall duktiga på en sak och det är att undvika att bemöta kritik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: