Psykiatrin orsakade 9/11 förklarat i scientologteve

Ett videoklipp där amerikanska CCHR  förklarar att psykiatrin ligger bakom 11-septemberattackerna. World trade center, ni vet.

Man menar att bin ladens andre-man i själva verket är hjärnan bakom terrordåden. Man säger att bin laden var en reko kille innan han träffade  al-Zawahari (som är kirurg men cchr har hittat på att han är psykiatriker). Al-Zawahari menar man fick bin laden att starta upp al-qaida och därmed menar man att han och alla andra psykiatriker bär skulden till terrordåden mot world trade center.
OBS! CCHR existerar i högsta grad även i sverige. Här kallar man sig KMR
Scientologerna anser at psykiatriker för 75 miljoner år sedan i en avlägsen galax hjälpte rymdhärskaren Xenu att medelst injektioner av glykol och därefter nedfrysning skicka dessa stackars rymdvarelser till jorden i rymdskepp där rymdvarelserna blev nersläppta i vulkaner och vätebombade. En massa annat händer därefter med, men hoppar man fran tills för 225 000 år sedan så kom en invasionstyrka kallad 5:e invasionsstyrkan åter till jorden. Då med en okänd mängd psykiatriker som man anser ligga bakom afrikas slavhandel, apartheid, den etniskz rensningen i Balkan, förintelsen, och nu senast anses även 11 septemper arsakats av dessa psykiatriker.

CCHR finns även i sverige och bedriver samma antipsykiatriska propaganda. Kanske inte lika framgångsrikt som i USA, men man arbetar hårt. I sverige heter man KMR (Inte kyrkomusikernas riksförbund).

Se filmen och förbluffas!

3 svar

  1. Orkade lyssna i ett par minuter, sedan kände jag att en intellektuell härdsmälta var annalkande.

  2. […] är ökända för sin ovetenskaplighet och Kommittén för mänskliga rättigheter bedriver ett knasbollskrig mot psykiatrin. En person som enligt egen utsago suttit som ordförande för Region Skånes Hälso- och […]

  3. […] KMR, som på fullaste allvar, kraftfullt beskyller psykiatrin som orsaken till allt från 11:e septemberattentaten, Al-Qaida, till slaveriet i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: