Scientologisk KMR-projektion

Det ytterst skadliga inflytandet från scientologin har  skapat förödelse i hela samhället, och särskilt inom sjukvården, inom utbildningssystemet och kriminalvården. Medborgarrättsgrupper, intresseorganisationer och ansvariga myndigheter måste samarbeta för att avslöja och avlägsna scientologins dolda manipulering av samhället.

Eller, ”som man känner sig själv känner man andra (tror man). I själva verket är denna text stulen på KMR’s hemsida, men ordet ”psykiatri” har bytts ut mot ”scientologi”. Läs mer om paranojja här.

Ett exempel till:

Innan man blir fast i scientologin måste man övertygas om att de behövs för att man ska klara av livet. Det främsta försäljningsverktyget som användes är dianetic.

Den finurlige kan nog se vad som är utbytt. Har man sektpåbrå vet man hur en slipsten skall dras. Den teknik man själva använder projicerar man till att gälla på detta fallet psykiatrin. Det finns fler exempel men nu är det natti natti.

2 svar

  1. På Wahlgrens forum finns en diskussionsavdelning för IAHP – en organisation som drivs av scientologer. Hur förklarar hon det tros… Och om man vill kan man ju se på hela forumet som drivs i en sektanda. Kolla får ni se!

  2. […] SS: Barnexpert förvillar, uppdaterat!, Scientologisk KMR-projektion […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: