DN missar SVENSK scientologpropaganda

Visst är det väl bra att DN lite försiktigt skriver om scientologerna, men samtidigt lite fegt att inte berätta om att scientologerna i skrivande stund satsar väldigt stort i just sverige.

På central nivå har man satsat minst 50 miljoner kronor till köp av lokaler i Arlöv där man kommer att skapa ett sk Ideal Org som är en lyxig PR-anläggning i syfte att ragga medlemmar.

Tips till DN:

Varför inte ta upp det faktum att Barnboksförfattaren Anna Wahlgren är medlem och aktivt stödjer scientologstyrda KMR som likt Wahlgren förnekar att ADHD existerar. KMR anser också att psykiatrin ligger bakom förintelsen, apartheid, terrorbombningarna mot world trade center etc.  förutom att man inte alls tror att psykiska sjukdomar existerar.

Varför inte belysa den antipsykiatriska rörelsen i sverige, ledd av scientologstyrda KMR?

Scientologin är världens farligaste sekt och man gör allt för att skydda sina intressen, dvs att erövra världen och avskaffa psykiatrin. Låter det överdrivet? tänk en gång till, för allt finns styrkt.

Fler som inte är sena att skriva om detta. Dagen

7 svar

 1. Scientologin är en vettlös och otäck sekt, och all granskning av den, inklusive din, är bra.

  Men nog måste väl scientologin ha en större agenda än att avskaffa psykiatrin? Om det inte är mer låter det visserligen som en dålig idé, men inte som något domedagshot direkt?

  Och visst är det mycket i psykiatri och psykologi som också är tveksamt och borde granskas? Lobotomi, elchocker och annat som utfördes ganska nyligen framstår idag som medeltid. Vad kommer vi att tycka om dagens behandlingar imorgon? Där behöver man väl inte vara scientolog (det är jag INTE) för att vara misstänksam.

  Anna Wahlgren står för en naturlig barnuppfostran. Det förekommer många konstiga råd till föräldrar. Hon förespråkar att man inte ska behandla sitt barn som sjukt bara för att en läkare säger så. Har vänner som drabbats av hårresande exempel. Kanske Wahlgren därför lurats in i dessa sammahang? För inte är hon väl en medveten scientolog? I så fall blir jag besviken på henne.

 2. Välkommen till min blogg Mikael.

  Jag skrev inlägget i all hast och borde utvecklat scientologins agenda betydligt. Att man strävar efter att jordens befolkning skall bli scientologer är ett välkänt faktum. Det svåra med att granska scientologin, och ännu svårare att förmedla lättbegripligt, är att hela organisationen är skapad av en paranoid psykopat, och fortsätter att drivas av likasinnade. Man väljer omsorgsfullt att nästla sig in i samhällen på de mest uppfinningsrika sätt. Ett av dessa sätt är att rekrytera bland svaga grupper men lobba mot starka grupper. Inget är väl mer tacksamt än att ge sin syn på företeelser där många människor har synpunkter och åsikter, som tex ”droger” ”psykisk sjukdom” ”mänskliga rättigheter” ”kriminalitet” ”barn och utbildning” etc.

  Pöbelretorik används flitigt. ”stoppa nerdrogningen av barn” är ett exempel. Vem vill ”droga ner” våra barn. Eller att bygga halmgubbar i stil med att hävda att ECT strider mot de mänskliga rättigheterna, psykiatriker ger ECT alltså strider psykiatrin mot mänskliga rättigheter. Tvångsvård tycker man också är ett brott mot mäsnkliga rättigheter och drar billiga paralleller till gökboet (vem vill ha det som i filmen gökboet) och efter som psykiatrin tvångsvårdar människor strider det mot mänskliga rättigheter.

  Jag franhävde just kriget mot psykiatrin eftersom det just i sverige är scientologernas främsta antagonist. I andra länder har man mer djuptgående problem som att scientologin splittrat familjer, ruinerat redan utsatta, trakaserier av kritiker in absurdum (fair game) etc. Man har tom i vissa delstater lyckats manipulerat och hotat sig till demonstrationsförbud och andra inskränkningar i demokratin, enkom för att slippa insyn och granskning av verksamheten.

  När det gäller ”elchocker” så används det idag på de allra svårast sjuka, och dom flesta ECT’erna som ges önskar patienterna själva då effekten är mycket bra.

  Domedagshotet är väl snarare den slutenhet i kombination med manipulation och enorma lobbyverksamhet som man förvånansvärt effektivt bedriver och som iaf jag ser som ett hot både mot demokratin och mot hälsan. Under alla år jag kikat på scientologerna kan jag inte komma på någon bättre liknelse än hur Hitlers nazi-tyskland lyckades föra så många bakom ljuset och lura så många med propaganda. Detta sagt med full medvetenhet om Godwins law.

 3. Kul och intressant blogg du har.
  Den skall jag börja besöka nu när jag hittat den.
  Den beskrivs på http://www.lankarkiv.com/ som:
  ”Bloggen som är gruskornet i scientologernas sko…”

  Jobba på 🙂

 4. 😀

  Tack, vad roligt att höra.

  (Din kommentar hamnade i spam av någon anledning, men är nu åtgärdat.)

 5. Får man fråga vart i landet du håller hus? Eller snarare, om du bor uppåt landet, har scientologerna visat sin närvaro där ännu? För här nere i Skåne är det nog hög tid att starta en anonymous grupp. Har du sett bill mahers religulous?

  Kanske dags att predika på gator och torg 😉

 6. […] om Sverige i tiden”Trollhare- Dagens ord: Bipolär friskdomSvensson- ECT skapar bloggportal Scientologsekten- DN missar SVENSK scientologpropagandaRapport från en spånbinge- Att spela psyksjuk- det har gjort tidigareSjumilakliv- Mikrobloggar ny […]

 7. […] av mina tidigare inlägg om detta: RDS & KMR, som spyan på finmattan DN missar scientologpropaganda Scientologerna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: