Se Scientologledaren Davis ljuga (filmklipp)

Tom Davis får frågan om rymdvarelser av en reporter på CNN och skrattar fånigt åt påståendet.

Reporter: – det sägs att er grundläggande tror går ut på att man skall göra sig av med parasiterande rymdvarelser som intagit kroppen
Davis: – låter det inte knäppt i dina öron? jag vet inte vad du talar om. Det finns en liten grupp på internet som TROR att dom vet vad scientologi är och sprider detta. Andra läser detta och tror sedan att ”jaha, är detta scientologi”

Senare i en intervju med kesq (som fn sänder reportage om scientologin med avhoppare etc) säger davis plötsligt att han väl känner till materialet om xenu och att han har rätt att tro på vad han vill. I orginalintervjun lägger davis dessutom till en massa lögner om att anonymous utreds av FBI och har blivit stämplade som terrorister vilket är totalt felaktigt. Några ensataka demonstrationer har uppmärksammats efter att scientologerna försökt dra igång en rättshaveristiks lobbyverksamhet gentemot myndigheter, men ingen från anonymous har straffats mer än med böter i något enstaka fall. Davis skräder dock inte orden. Men man märker att scientologerna har svårt för att acceptera att även  ”freedom of speech” är en grundlag, precis som religionsfriheten.

Det har länge hävdats att scientologer som får kännedom om XENU-historien för tidigt (innan alla kurser på 100-tusentals kronor är gjorda och man är rejält hjärntvättad) drabbas av sjukdom som tex lunginflamation.

Dagen DN

Annonser

2 svar

  1. Märkligt detta. Hubbard begrep alltså inte vad scientologi var för något :p

    Har hittills klarat mig från lunginflammation, men så är jag ingen scientolog heller! (Undrar om David ljuger för att rädda folk från sjukdom…?)

  2. Hm, jag har iofs för mig att jag läst att an0n utreds på många håll, men det är väl inget märkligt med det. Scientologkyrkan har ju utretts i evigheter, inte minst sen det blev känt att hubbard blev polisanmäld för att bland annat ha sexuellt förgripit sig på minderåriga på internationellt vatten.

    http://en.wikipedia.org/wiki/L._Ron_Hubbard#Legal_difficulties_and_life_on_the_high_seas

    Står inte direkt om det där men det borde inte vara svårt att hitta, det var i samband med de händelserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: