Så talar en scientolog

Ja, vad skall man säga. Inga onödiga nyanser här inte. Många hävdar att scientologin använder hjärntvätt. Jag översatte nedanstående med Google Translate, vilket blev väldigt…  annorlunda. Innehållet kan väl ändå förstås så jag låter det vara pga av ett visst underhållningsvärde. Håll i er:

”Du kanske har lagt märke till att Amerika verkar vara överfyllda med lama kritik av Scientologi.

Vill du veta hur mycket av denna kritik bör du tror?

Tja, jag har lösningen för dig – inget av det. Du ska inte tro något av det.

Denna kritik är ALLA från

(1) tidigare scientologerna – människor som har misslyckats i Scientologi, eftersom de inte etiska tillräckligt, och

(2) kriminella som aldrig har scientologerna, så de har ingen verklighet om det och har ingen grund för att kritisera det.

Sådan kritik från dåligt är värdelösa.

Den bild som de flesta människor får av Scientologi är förvrängd av hat och desinformation. Bara för att Scientologi är impopulär betyder inte att det är fel. Till exempel, många människor citera mars 2008 Gallup Poll om religioner som fann att de flesta amerikaner har en negativ bild av Scientologi, aversion det mer än ateism eller någon annan religion. Detta är en mycket bedräglig och vilseledande enkät.

Problemet med de så kallade undersökning är att de flesta av de tillfrågade personerna var förmodligen inte scientologerna, och troligen var kriminella eller ateister och därmed inte har någon grund för sina åsikter om religion. De tillfrågade personerna kanske inte har även träffat ett Scientologist. Men mätningen inte tala om för er att, vilket snedvrider bilden. En ordentlig undersökning skulle ha undersökts yttrande bland scientologerna. Resultatet skulle ha varit överväldigande positiva.

Faktum är att scientologerna är en minoritet försöker göra världen bättre med beprövad teknik som är clearing planeten i villfarelse, vansinne och krig. Många motsätta sig bättre befordringsmöjligheter verksamhet, varför de motsätter sig Scientologi.

Den legitima informationskälla om Scientologi är kyrkan själv. Vem som helst kan låna en Scientologi boken från ett bibliotek, gratis, och lära sig själva, precis som John Travolta gjorde. Kolla in länkarna.”

Kopierat från rantrave och översatt av Google Translate

All kritik kommer som vanligt antingen från kriminella eller avhoppade scientologer. Det ädla målet är att erövra planeten jorden med den ENDA rätta teknologin, L Ron Hubbards Dianetik. Behöver man ens nämna Godwins lag? 😀

Annonser

5 svar

 1. Hmm. Hade inte Travolta råd att köpa boken? :p

 2. Ska tilläggas att den som skrev detta var ett troll, men ett vädigt trovärdigt sånt just för att han resonerar precis som en Scientolog.

 3. Psykiatern, vad trevligt.
  Den diskussionen har jag helt missat, trots att jag tittar in på din blogg väldigt ofta i hopp om att få läsa något nytt läsvärt blogginlägg. Kommentarerna har jag missat att läsa, men ser till min stora förvåning att där sjuder av liv och rörelse.

  Har bara skummat igenom din länk, men den skall jag strax nagelfara.

  Tack för länktipset. Inte ofta man stöter på en scientolog i diskussion med en psykiatriker. Undra om den någonsin inträffat..

 4. ”Så talar en scientolog” – inte.
  Trots den, komiska, autoöversättningen, så känner jag igen artikeln. Den tillhör gruppen ”parodi på scientolog” och lurar bara de som inte vet mer om scientologi än vad de ”lärt sig” på diverse negativa sajter och bloggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: