Hämtar andan efter wahlgren-skandalen

Det känns fortfarande svårsmält detta. Wahlgren skriver att hon inte är med i scientologkyrkan, men däremot KMR. Ännu värre med andra ord. Jag hittade den här artikeln för en tid sedan som sammanfattar KMR och scientologin på ett bra sätt.

Jag vet verkligen inte om Wahlgren  är ovanligt lättmanipulerad eller om forskning och vetenskap är främmande begrepp för Wahlgren. Oavsett vilket så är det skrämmande. Att psykiatrin kan bli mycket bättre är det ingen som ifrågasätter. KMR däremot ifrågasätter hela den medicinska vetenskapen psykiatri. Kolla gärna youtubeklippet där den internationella motsvarigheten CCHR förklarar kopplingarna mellan psykiatrin och bombningarna den 11 september mot World Trade Center. Ja, det är samma organisation.

KMR i sverige består av en liten klick mycket aktiva och högljudda scientologer (bl.a Peter U Larsson och Janne Larsson) som inte skyr några medel för sprida lögner om allt som har med psykiatri att göra, ffa propagerar man mot el-behandling och ADHD. Forksningsrapporter läses som fan läser bibeln. Man blandar en liten del fakta med förvrängda siffror och rena lögner. Man hänvisar nästan alltid till knappt handfull doktorer i USA som också är medlemmar i CCHR, bla Fred Baughman , T  Szass och Breggin. När dessa namn nämns vet man på förhand vad det kommer att handla om. Wahlgren citerar dessa flitigt.

Ta allt som härrör från KMR och CCHR med en mycket stor nypa salt!

Den risk som iaf jag ser är att människor som verkligen behöver psykiatrisk vård avstår från livsviktig behandling grundat på propaganda som inte alls har för avsikt att hjälpa någon med psykatrisk problematik (det existerar ju inte ens) utan bara att krossa scientologins hatobjekt nr 1, psykiatrin. KMR är ett hån mot alla som har haft, har eller kommer att få psykiska problem av något som helst slag.

KMR försöker få läsarna att tro att psykiatriker rutinmässigt ordinerar ”droger” till barn som bara har svårt att sitta still eller vara tyst på lektionerna. Inget kan vara mer fel, men vad spelar det för roll, få orkar ta reda på hur det egentligen fungerar och hur lång vägen till diagnos kan vara, och att tex concerta och ritalin används restriktivt, i alla fall i sverige, men inte i USA, men vad gör det, huvudsaken är att man får människor att avstå psykiatrisk kontakt. De med neuropsykiatrisk problematik känner knappast igen sig i beskrivningen av barnneruropsykiatrin i sverige. Nej, KMR skräder inte orden, även om man i sverige håller en relativt låg profil.

Anna Wahlgren, Vakna! ADHD och andra psyiatriska diagnoser existerar, på riktigt! och psykiatrikerna är inte ättlingar till nazister eller kommer från en avlägsen gallax hitsända för att hjärntvätta jordens befolkning (ja, scientologerna tror nämligen det). Psykiatrikerna ligger inte bakom Al-Qaida, slavhandeln, Apartheid eller 11 septemberbomningarna som CCHR (KMR) hävdar, jag lovar.

Fler som börjat skriva om Wahlbergskandalen: Trollhare, FrkF, Psykiatern

6 svar

  1. […] Scientologsekten (läs även detta inlägg) och Frk F. Lästips: Mind control. Behöver du hjälp? Kontakta Föreningen Rädda Individen. Läs […]

  2. […] SS: Hämtar andan efter Wahlgren-skandalen […]

  3. De verkar argumentera mot att barn drogas ned men vem är egentligen för att barn drogas ned?

  4. Har du sett det senaste? Jag har svårt att förstå att folk fortsätter lyssna på henne..
    http://www.familjeliv.se/Forum-3-28/m43385161.html

  5. […] Läs även andra åsikter om Burnout, rundown, beroende, Droger, ADHD, Cykeldäcksideologier, solution , om att kuska vidare, Trollhare, Co$ […]

  6. […] Läs även andra åsikter om Burnout, rundown, beroende, Droger, ADHD, Cykeldäcksideologier, solution , om att kuska vidare, Trollhare, Co$ […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: